Статус: Чинне












ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА






Четверта сесія







РІШЕННЯ













Від

24.09.2013

4-32







м.Черкаси
















Про внесення змін до Положення про департамент архітектури, містобудування та інспектування Черкаської міської ради






>


















Відповідно до Законів України «Про регулювання містобудівної діяльності» та «Про архітектурну діяльність», Постанови Кабінету Міністрів України від 29.12.2009 № 2067 «Про затвердження Типових правил розміщення зовнішньої реклами», керуючись статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Черкаська міська рада

ВИРІШИЛА:


1. Внести зміни до першого розділу Положення про департамент архітектури, містобудування та інспектування Черкаської міської ради, затвердженого рішенням Черкаської міської ради від 04.07.2013 № 3-1797, доповнивши його пунктом 1.8 наступного змісту: «У складі департаменту діє спеціально уповноважений орган містобудування та архітектури – управління планування та архітектури (далі по тексту – уповноважений орган містобудування та архітектури)».

2. Другий розділ Положення про департамент архітектури, містобудування та інспектування Черкаської міської ради, затвердженого рішенням Черкаської міської ради від 04.07.2013 № 3-1797, доповнити частиною четвертою наступного змісту: «Для регулювання діяльності з розміщення зовнішньої реклами у складі уповноваженого органу містобудування та архітектури діє відділ реклами та дизайну міського середовища (далі - робочий орган)».

3. Контроль за виконанням рішення покласти на директора архітектури, містобудування та інспектування Савіна А.О. та постійну комісію міської ради з питань земельних відносин, архітектури, містобудування та реклами (Тищенко І.Ю.).




















Секретар міської ради





В.Ф.Білоусов