Проект рішення







2-рд



ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА



<


















Про надання дозволу комунальному підприємству «Черкасиводоканал» Черкаської міської ради на участь у проекті «Розвиток міської інфраструктури – 2»






>


















З метою реалізації проекту «Реконструкція мереж водовідведення, впровадження автоматизованої системи управління та будівництво очисних споруд промивних вод на Дніпровській водоочисній станції”, відповідно до статей 26, 60 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, з урахуванням статей 17, 18, 74 Бюджетного кодексу України, статей Черкаська міська рада

ВИРІШИЛА:


1. Підтримати участь комунального підприємства «Черкасиводоканал» Черкаської міської ради», що знаходиться за адресою вул.Ватутіна, 12, м.Черкаси, 18036, Україна, у спільному з Міжнародним банком реконструкції та розвитку проекті «Розвиток міської інфраструктури - 2» шляхом залучення субкредиту у сумі 12,34 млн. дол. США (дванадцять мільйонів 340 тисяч доларів США) з метою реалізації проекту «Реконструкція мереж водовідведення, впровадження автоматизованої системи управління та будівництво очисних споруд промивних вод на Дніпровській водоочисній станції”.


2. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Беззубенка В.А. та постійну комісію міської ради з питань стратегічного розвитку, бюджету, фінансів, цін, тарифів та регуляторної політики.



















Міський голова





С.О.Одарич








Пояснювальна записка

до проекту рішення:


«Про надання дозволу комунальному підприємству «Черкасиводоканал» Черкаської міської ради на участь у проекті «Розвиток міської інфраструктури – 2»


Відповідно до заяви КП «Черкасиводоканал» Черкаської міської ради», погодження департаменту житлово-комунального-господарства, листа Міністерства фінансів України щодо проведення оцінки фінансового стану комунального підприємства, а також враховуючи незадовільний стан каналізаційного господарства міста та соціально-економічні наслідки впровадження проекту, на розгляд Черкаської міської ради надається проект рішення «Про надання дозволу комунальному підприємству «Черкасиводоканал» Черкаської міської ради на участь у проекті «Розвиток міської інфраструктури – 2».

Питання щодо надання реального забезбечення виконанння фінансових зобязань, місцевих гарантій буде розглянуто детально у разі визначення комунального підприємства бенефіціаром (субпозичальником) проекту.



Директор департаменту

економіки та розвитку


вик. Богодаєва Л.В.





І.І.Удод