Проект рішення







№ 8-рд



ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА



<


















Про утворення виконавчого комітету Черкаської міської ради






>


















Відповідно до статті 25, пунктів 3, 5 частини першої статті 26, пункту 5 частини четвертої статті 42, статті 51 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", керуючись статтями 3, 10 Закону України "Про службу в органах місцевого самоврядування", статтею 11 Закону України "Про засади запобігання і протидії корупції", враховуючи протокол першої сесії Черкаської міської ради від 17.06.2014, Черкаська міська рада

ВИРІШИЛА:


1.  Утворити виконавчий комітет Черкаської міської ради.

1.1. Визначити чисельність виконавчого комітету Черкаської міської ради в кількості 7 (сім) осіб.

1.2. Виконавчий комітет утворити у складі:

міський голова,

секретар міської ради,

перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради,

заступники міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради (3 особи),

заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради - керуючий справами виконавчого комітету.


2.  Затвердити загальну чисельність апарату Черкаської міської ради та її виконавчих органів в кількості 505,5 штатних одиниць.

Затвердити чисельність керівництва міської ради в кількості 7 штатних одиниць.


3.  Прийняти на службу в органи місцевого самоврядування та затвердити СОПІТА Владислава Деонізійовича на посаду першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради.


4.  Прийняти на службу в органи місцевого самоврядування та затвердити ІЛЬЧЕНКА Олександра Анатолійовича на посаду заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради.


5.  Прийняти на службу в органи місцевого самоврядування та затвердити КУДРЯВЦЕВА Миколу Сергійовича на посаду заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради.


6.  Прийняти на службу в органи місцевого самоврядування та затвердити РИДЖАНІЧА Олександра Васильовича на посаду заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради.


7.  Затвердити персональний склад виконавчого комітету Черкаської міської ради:

7.1. ОДАРИЧ Сергій Олегович, міський голова.

7.2. ГОНЧАРОВ Юрій Андрійович, секретар міської ради.

7.3. СОПІТ Владислав Деонізійович, перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради.

7.4. ІЛЬЧЕНКО Олександр Анатолійович, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради.

7.5. КУДРЯВЦЕВ Микола Сергійович, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради.

7.6. РИДЖАНІЧ Олександр Васильович, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради.


8.  Пункти 3 - 6, підпункти 7.2 – 7.6 цього рішення набирають чинності після результатів спеціальної перевірки відомостей, які відповідають установленим законодавством вимогам для зайняття Сопітом В.Д., Ільченком О.А., Кудрявцевим М.С., Риджанічем О.В. посад, пов’язаних із виконанням функцій місцевого самоврядування, проведеної відповідно до Порядку проведення спеціальної перевірки відомостей щодо осіб, які претендують на зайняття посад, пов’язаних із виконанням функцій держави або місцевого самоврядування, затвердженого Указом Президента України від 25.01.2012 № 33/2012.

Пункт 5 та підпункт 7.5 цього рішення, крім умов, зазначених в абзаці першому цього пункту, набирають чинності у разі дострокового припинення повноважень депутата Черкаської міської ради Кудрявцева М.С.


9. Після завершення заходів, передбачених пунктом 8 цього рішення, міському голові Одаричу С.О. видавати розпорядження із зазначенням дати початку служби в органах місцевого самоврядування Сопіта В.Д. – на посаді першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, Ільченка О.А., Кудрявцева М.С., Риджаніча О.В. – на посадах заступників міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради.


10.  Визнати такими, що втратили чинність, підпункт 5.2, пункт 6 (в  частині загальної чисельності апарату Черкаської міської ради та її виконавчих органів) рішення Черкаської міської ради від 23.05.2013 № 3-1682 "Про структуру, загальну чисельність апарату Черкаської міської ради та її виконавчих органів".


11. Контроль за виконанням рішення покласти на міського голову Одарича С. О.



















Міський голова





С. О. Одарич