Статус: Чинне












ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА






Друга сесія







РІШЕННЯ













Від

31.07.2014

2-27







м.Черкаси







<









Про заборону використання піротехнічних виробів у м.Черкаси







>









Заслуховуючи депутатське звернення депутата міської ради Ботнара Ю.А., враховуючи звернення Черкаської обласної організації комітету виборців України, з метою забезпечення прав та законних інтересів мешканців міста, зважаючи на постійну небезпеку відкритої, оголошеної агресії проти України, загрози проведення терористичних актів, частого оголошення жалоби за загиблими в антитерористичній операції черкащанами й українцями, на підставі п. 44 ч. 1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 10 Закону України «Про благоустрій населених пунктів», ст. 24 Закону України «Про забезпечення санітарного та епідеміологічного благополуччя населення», п. 26 ст. 10 Закону України «Про міліцію», Черкаська міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Заборонити використання піротехнічних виробів у місті Черкаси,  за винятком таких святкових днів: 31 грудня – 1 січня (новорічна ніч), 24 серпня (День Незалежності) та День міста.

2. Встановити, що використання піротехнічних виробів у м.Черкаси в інші дні дозволяється виключно за рішенням виконавчого комітету Черкаської міської ради.

3. Департаменту організаційного забезпечення це рішення довести до відома громадян, підприємств та організацій через засоби масової інформації. 

4. Управлінню МВС України в Черкаській області, Придніпровському та Соснівському РВ УМВС України в Черкаській області взяти на контроль заборону використання піротехнічних виробів на території міста та забезпечити виконання цього рішення.

5. Контроль за виконанням керівниками та посадовими особами підприємств, установ, організацій усіх форм власності, а також громадянами рішення щодо заборони використання піротехнічних виробів покласти на департамент архітектури, містобудування та інспектування (Савін А.О.) та департамент житлово-комунального комплексу (Наумчук А.М.).




















Міський голова





С.О. Одарич