Статус: Чинне












ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА






Друга сесія







РІШЕННЯ













Від

17.03.2015

2-1080







м.Черкаси







<









Про внесення змін до рішення Черкаської міської ради від 22.01.2015 №2-676 «Про затвердження Комплексної програми підтримки учасників антитерористичної операції та членів їх сімей-мешканців м.Черкаси на 2015 рік»






>









Відповідно до ст.143 Конституції України, ст.ст.25, 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про соціальні послуги», ст.91 Бюджетного Кодексу України, рішення виконавчого комітету Черкаської міської ради від 18.12.2007 № 1722 «Про затвердження Положення про порядок розроблення міських програм, моніторингу та звітності про їх виконання та правила складання паспортів місцевих програм», Черкаська міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Внести зміни до рішення Черкаської міської ради від 22.01.2015 №2-676 «Про затвердження Комплексної програми підтримки учасників антитерористичної операції та членів їх сімей-мешканців м.Черкаси на 2015 рік», а саме: викласти пункт 8 Переліку заходів Програми у новій редакції:

«1. Здійснювати за рахунок коштів міського бюджету транспортування загиблих і померлих внаслідок отриманих поранень учасників антитерористичної операції з району її проведення до місця проведення судово-медичної експертизи та до м.Черкаси; організацію та проведення поховання, озвучування церемонії прощання; проведення поминальних обідів (не більше 50 осіб). Головним розпорядником коштів за цим напрямком програми визначити департамент організаційного забезпечення Черкаської міської ради.

2. Видатки на ці заходи здійснювати відповідно до розпорядження міського голови за поданням департаменту організаційного забезпечення Черкаської міської ради.».

3. Контроль за виконанням рішення покласти на директора департаменту соціальної політики Черкаської міської ради Коцюрубу В.П., та директора департаменту організаційного забезпечення Черкаської міської ради Маліщук Л.М., постійну комісію міської ради з питань охорони здоров’я, материнства, сім’ї, соціального захисту, освіти, науки, культури, фізкультури та спорту (Роскопін О.М.).



















Секретар міської ради





О.Р.Радуцький