Проект рішення







1040-з



ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА



<


















Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок громадянам (Панченко А. М. та інші)






>


















Розглянувши заяви членів сімей загиблих учасників антитерористичної операції про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, враховуючи пункти 3, 6, 7 Розділу ІІ «Прикінцеві та перехідні положення» Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо розмежування земель державної та комунальної власності», керуючись статтями 12, 118, 121,122 Земельного кодексу України та ст. 26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, Черкаська міська рада

ВИРІШИЛА:


1. Надати дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок громадянам:

1.1. Панченку Анатолію Миколайовичу земельну ділянку між вулицями Сержанта Волкова, Михайла Ткалича та Чичеріна орієнтовною площею 0,1000 га безоплатно у власність для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

1.2. Фесун Людмилі Миколаївні земельну ділянку між вулицями Сержанта Волкова, Михайла Ткалича та Чичеріна орієнтовною площею 0,1000 га безоплатно у власність для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

1.3. Амброс Тетяні Анатоліївні земельну ділянку між вулицями Сержанта Волкова, Михайла Ткалича та Чичеріна орієнтовною площею 0,1000 га безоплатно у власність для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

1.4. Бойко Світлані Миколаївні земельну ділянку між вулицями Сержанта Волкова, Михайла Ткалича та Чичеріна орієнтовною площею 0,1000 га безоплатно у власність для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

1.5. Шавердашвілі Ользі Валеріанівні земельну ділянку між вулицями Сержанта Волкова, Михайла Ткалича та Чичеріна орієнтовною площею 0,1000 га безоплатно у власність для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

1.6. Терещенку Сергію Григоровичу земельну ділянку між вулицями Сержанта Волкова, Михайла Ткалича та Чичеріна орієнтовною площею 0,1000 га безоплатно у власність для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

1.7. Лифару Олександру Сергійовичу земельну ділянку між вулицями Сержанта Волкова, Михайла Ткалича та Чичеріна орієнтовною площею 0,1000 га безоплатно у власність для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

2. Управлінню планування та архітектури департаменту архітектури, містобудування та інспектування Черкаської міської ради присвоїти адреси вищезазначеним об’єктам.

3. Землевпорядній організації при розробці документації із землеустрою забезпечити можливість проїзду, проходу до мережі вулиць.

4. Громадянам, при подачі документації із землеустрою на розгляд та затвердження міської ради, надати відповідні документи, що підтверджують статус членів родин загиблих учасників антитерористичної операції.

5. Контроль за виконанням рішення покласти на директора департаменту архітектури, містобудування та інспектування Савіна А.О. та постійну комісію міської ради з питань земельних відносин, архітектури, містобудування, реклами та комунальної власності (Колядко Б. С).



















Міський голова





С. О. Одарич









Пояснювальна записка

до проекту рішення:

«Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок громадянам (Панченко А. М. та інші)»



Даним проектом рішення передбачено надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок членам сімей загиблих учасників антитерористичної операції (Панченку А. М., Фесун Л. М., Амброс Т. А., Бойко С. М., Шавердашвілі О. В., Терещенку С. Г., Лифару О. С.).


Дозвіл на розробку проекту відведення надається керуючись статтями 12, 118, 121, 122 Земельного кодексу України.

Вільні земельні ділянки.


Дата надходження документації: 05.05.2015

Кінцевий термін прийняття рішення ЧМР: 03.06.2015



Начальник управління земельних ресурсів та землеустрою





Р. Г. Донець







Заступник директора департаменту архітектури, містобудування та інспектування





Р. В. Алдаганов