Статус: Чинне












ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА






Друга сесія







РІШЕННЯ













Від

21.07.2015

2-1376







м.Черкаси







<









Про розділення вул.Леніна на дві частини та перейменування від початку вул.Леніна до вул.Ільїна на вул. Небесної Сотні, а від вул. Ільїна до закінчення вул.Леніна на вул.Свято-Макаріївську






>









Розглянувши звернення депутатів Черкаської обласної та міської рад від 02.07.2015, відповідно до Закону України №317-19 від 09.04.2015 «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в України та заборону пропаганди їхньої символіки», протоколу топонімічної комісії Черкаської міської ради від 27.02.2015, на підставі пункту 41, частини І статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Черкаська міська рада

ВИРІШИЛА:


  1. Розділити вул.Леніна на дві частини та перейменувати від початку

вул. Леніна до вул.Ільїна на вул. Небесної Сотні, а від вул. Ільїна до закінчення вул.Леніна на вул. Свято-Макаріївську.

  1. Департаменту організаційного забезпечення Черкаської міської ради

(Маліщук Л.М.) довести прийняте рішення до відома громадян і організацій, оприлюднити на офіційному інтернет-порталі Черкаської міської ради.

  1. Внести зміни до додатку до рішення виконавчого комітету від 23.02.2010 № 296 «Про «Перелік вулиць, провулків, узвозів, бульварів, проспектів та площ міста Черкаси», а саме: виключити рядок «вулиця Леніна» та включити рядок «вулиця Небесної Сотні» та вулиця «Свято-Макаріївська».

4.Доручити департаменту житлово-комунального комплексу Черкаської міської ради ( Наумчук А.М.) організувати виготовлення та встановлення покажчиків з новою назвою вулиці, згідно з затвердженими вимогами та рекомендаціями.

5. Рекомендувати фізичним, юридичним особам, які мають у власності будинки та споруди, виготовити і встановити покажчики з назвою вулиці та номерів будівель відповідно до вимог додатку до рішення виконавчого комітету від 24.01.2012 № 109 «Про затвердження вимог та рекомендацій до дизайну адресного господарства м. Черкаси».

6. Контроль за виконанням рішення покласти на директора департаменту архітектури, містобудування та інспектування Савіна А.О. та постійну комісію міської ради з питань земельних відносин, архітектури, містобудування, реклами та комунальної власності (Колядко Б.С.).



















Міський голова





С.О.Одарич