Проект рішення







274-8-з



ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА



<


















Про надання ФОП Мушієк С.І. дозволу на розробку документації із землеустрою по вул. Гагаріна, 29 (з метою зміни цільового призначення земельної ділянки)






>


















Розглянувши заяву фізичної особи-підприємця Мушієк Світлани Іванівни щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою зміни цільового призначення земельної ділянки, відповідно до статей 12, 20, 93, 123 Земельного кодексу України, враховуючи наказ департаменту архітектури, містобудування та інспектування від 19.01.2016 № 1 «Про надання ФОП Мушієк С.І. містобудівних умов і обмежень забудови земельної ділянки по вул. Гагаріна, 29», відповідно до якого надано містобудівні умов і обмеження забудови земельної ділянки по вул. Гагаріна, 29 на будівництво багатоповерхового житлового будинку із вбудовано-прибудованими приміщеннями, відповідно до статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Черкаська міська рада

ВИРІШИЛА:


1. Надати фізичній особі-підприємцю Мушієк Світлані Іванівні дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,8908 га (кадастровий номер **********:01:005:0008) по вул. Гагаріна, 29 з метою зміни її цільового призначення з земель промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення на землі житлової та громадської забудови.


2. Контроль за виконанням рішення покласти на директора департаменту архітектури, містобудування та інспектування Савіна А.О. та постійну комісію міської ради з питань земельних відносин, архітектури, містобудування, реклами та комунальної власності (Савенко О.С.).



















Міський голова





А.В. Бондаренко


Пояснювальна записка

до проекту рішення:

«Про надання ФОП Мушієк С.І. дозволу на розробку документації із землеустрою по вул. Гагаріна, 29 (з метою зміни цільового призначення земельної ділянки)»


Підстава: заява від 25.01.2016 № 780-з.

Граничний термін прийняття рішення: 25.02.2016.


Відповідно до договору оренд землі від 17.03.2006, реєстраційний № 040677500127, земельна ділянка по вул. Гагаріна, 29 площею 0,8908 га за основним цільовим призначенням віднесена до категорії земель промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення

Згідно зі статтею 20 Земельного кодексу України зміна цільового призначення земельних ділянок здійснюється за проектами землеустрою щодо їх відведення.

Види використання земельної ділянки в межах певної категорії земель (крім земель сільськогосподарського призначення та земель оборони) визначаються її власником або користувачем самостійно в межах вимог, встановлених законом до використання земель цієї категорії, з урахуванням містобудівної документації та документації із землеустрою.

Відповідно до висновку управління планування та архітектури від 26.01.2016 № 780-з згідно з детальним планом території набережного кварталу по вул. Гагаріна в місті Черкаси, розробленим ДП УДНДІПМ «Дніпромісто» імені Ю.М. Білоконя та затвердженим рішенням виконавчого комітету Черкаської міської ради від 27.07.2015 № 756, передбачене розміщення на казаній ділянці багатоповерхового гаража та багатоповерхової житлової забудови.

Також, відповідно до наказу департаменту архітектури, містобудування та інспектування від 19.01.2016 № 1 «Про надання ФОП Мушієк С.І. містобудівних умов і обмежень забудови земельної ділянки по вул. Гагаріна, 29» зобов’язано ФОП Мушієк С.І. внести зміни щодо цільового призначення земельної ділянки.


Начальник управління земельних ресурсів та землеустрою







Р.Г. Донець

Заступник директора департаменту архітектури, містобудування та інспектування






Р.В. Алдаганов