Проект рішення







98 -8-рд



ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА



<



















Про встановлення мораторію на розміщення тимчасових споруд







>


















Враховуючи стихійне зростання кількості тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності на території міста Черкаси, а також з метою запобігання їх хаотичному розміщенню, керуючись Законами Україні «Про основи містобудування», «Про регулювання містобудівної діяльності», наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 21.10.2011 № 244 «Про затвердження Порядку розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності», на підставі п.п. 42 п. 1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Черкаська міська рада

ВИРІШИЛА:


1. Тимчасово, до отримання висновків спільної комісії для інвентаризації ТС та вирішення конфліктних питань щодо розміщення ТС, утвореної відповідно до рішення виконавчого комітету Черкаської міської ради від 22.12.2015 №1415, встановити мораторій (заборону) на надання листів про визначення відповідності намірів розміщення тимчасових споруд комплексній схемі та ДБН, крім сезонних майданчиків, об’єктів сезонної торгівлі та ярмарків.

2. Контроль за виконанням рішення покласти на директора департаменту архітектури, містобудування та інспектування Савіна А.О та постійну комісію міської ради з питань земельних відносин, архітектури, містобудування, реклами та комунальної власності (Савенко О.С.).




















Міський голова





А.В. Бондаренко