Проект рішення







111-8-рд



ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА



<


















Про затвердження положення про використання «Системи електронних закупівель»






>


















Розглянувши звернення Громадської ради при Черкаському міському голові (вх. ДОЗ №867-01-20 від 25.01.2016 р.) стосовно затвердження положення про використання «Системи електронних закупівель», з метою забезпечення прозорості та відкритості закупівель, формування конкурентного середовища та запобігання проявам корупції і зловживанням службовим становищем, відповідно ст. 25, ст.26 та ст.64 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» Черкаська міська рада

ВИРІШИЛА:


  1. Встановити, що всі товари і послуги, за переліком, наведеним у державному класифікаторі товарів та послуг ДК 016-2010, затвердженому і введеному в дію наказом Держстандарту України від 11.10.2010 №457, а також роботи, вартість яких не перевищує суми, визначеної Законами України “Про здійснення державних закупівель” закуповуються згідно з положенням про використання «Системи електронних закупівель».

  2. Затвердити положення про використання «Системи електронних закупівель» (додається).

  3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Овчаренка С. А. та постійну комісію міської ради з питань економічного розвитку, інвестиційної політики, дерегуляції, бюджету, фінансів, тарифів та регуляторної політики.



















Міський голова





А.В. Бондаренко



УКРАЇНА

ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА

ДЕПАРТАМЕНТ ЕКОНОМІКИ ТА РОЗВИТКУ

18000, м. Черкаси, вул. Б. Вишневецького, 36, тел/факс.: (0472) 32-02-84, е-mail: depec@ukr.net





Пояснювальна записка

до проекту рішення Черкаської міської ради «Про затвердження положення про використання «Системи електронних закупівель»»


Розглянувши звернення Громадської ради при Черкаському міському голові від 25.01.2016 б/н про запровадження в м. Черкаси системи електронних закупівель, з метою забезпечення прозорості та відкритості закупівель, формування конкурентного середовища та запобігання проявам корупції і зловживання службовим становищем посадовими особами виконавчих органів Черкаської міської ради при здійсненні закупівель товарів, робіт, послуг, пропонуємо винести на розгляд сесії Черкаської міської ради проект рішення «Про затвердження положення про використання «Системи електронних закупівель».



Заступник директора

департаменту економіки та розвитку Черкаської

міської ради








Л.А. Гуріненко











Додатки

111-8-рд 12.03.16 додатки.doc