Статус: Чинне












ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА






Друга сесія







РІШЕННЯ













Від

31.03.2016

2-414







м.Черкаси







<









Про окремі повноваження виконавчих органів міської ради та внесення змін до рішення Черкаської міської ради від 23.05.2013 № 3-1682






>









На підставі пункту 5 частини першої статті 26, частини четвертої статті 54, пункту 6 частини четвертої статті 42 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", статей 12, 13 Закону України "Про адміністративні послуги", на виконання Законів України "Про внесення змін до Закону України "Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень" та деяких інших законодавчих актів України щодо децентралізації повноважень з державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень", "Про внесення змін до Закону України "Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців" та деяких інших законодавчих актів України щодо децентралізації повноважень з державної реєстрації юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань", "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо розширення повноважень органів місцевого самоврядування та оптимізації надання адміністративних послуг", Черкаська міська рада

ВИРІШИЛА:

1.  Внести зміни до рішення Черкаської міської ради від 23.05.2013 № 3-1682 "Про структуру, загальну чисельність апарату Черкаської міської ради та її виконавчих органів":

1.1.  Підпункт 2.1 пункту 2 викласти у такій редакції:


"2.1.  Затвердити чисельність департаменту управління справами та юридичного забезпечення Черкаської міської ради – 55 штатних одиниць, визначити перелік підрозділів цього виконавчого органу ради:

2.1.1  управління надання адміністративних послуг:

2.1.1.1  відділ організації надання адміністративних послуг;

2.1.1.2  відділ діловодства та надання консультацій;

2.1.2  юридичне управління:

2.1.2.1  відділ загально-правових питань;

2.1.2.2  відділ судового супроводу;

2.1.3  відділ бухгалтерського обліку та звітності;

2.1.4  відділ звернень;

2.1.5  відділ з питань роботи виконкому;

2.1.6  відділ кадрової роботи;

2.1.7  сектор з питань режимно-секретної та мобілізаційної роботи.


Затвердити положення про управління надання адміністративних послуг департаменту управління справами та юридичного забезпечення Черкаської міської ради (додається).


Затвердити регламент управління надання адміністративних послуг департаменту управління справами та юридичного забезпечення Черкаської міської ради (додається).


Визначити кількість адміністраторів в управлінні надання адміністративних послуг департаменту управління справами та юридичного забезпечення Черкаської міської ради – 22 штатні одиниці. ".

1.2.  Підпункт 2.2 пункту 2 викласти у такій редакції:


" 2.2.  Затвердити чисельність департаменту організаційного забезпечення Черкаської міської ради – 61 штатна одиниця, визначити перелік підрозділів цього виконавчого органу ради:

2.2.1  управління з питань державної реєстрації:

2.2.1.1  відділ реєстрації речових прав;

2.2.1.2  відділ реєстрації суб’єктів підприємницької діяльності та громадських формувань;

2.2.1.3  відділ реєстрації місця проживання;

2.2.2  архівний відділ;

2.2.3  відділ бухгалтерського обліку та звітності;

2.2.4  відділ ведення Державного реєстру виборців Придніпровського району;

2.2.5  відділ ведення Державного реєстру виборців Соснівського району;

2.2.6  відділ документообігу;

2.2.7  відділ організаційної роботи та інформаційного забезпечення;

2.2.8  відділ підтримки громадянського суспільства;

2.2.9  господарський відділ.


Встановити, що до складу департаменту організаційного забезпечення Черкаської міської ради входить патронатна служба міського голови: помічники, радники. Працівники патронатної служби міського голови підпорядковуються безпосередньо міському голові. ".

1.3.  Пункт 6 викласти у такій редакції:

" 6.  Затвердити структуру виконавчих органів ради, штат керівництва міської ради та її виконавчого комітету, загальну чисельність керівництва та виконавчих органів ради (додається). ".

2.  Затвердити положення про департамент організаційного забезпечення Черкаської міської ради у новій редакції (додається).

3.  Міському голові Бондаренку А.В. на підставі затверджених структури, чисельності працівників виконавчих органів ради, затверджувати штатні розписи (переліки посад) відповідних виконавчих органів ради, здійснювати інші заходи, пов’язані з прийняттям цього рішення, відповідно до чинного законодавства України.

4.  Контроль за виконанням рішення покласти на міського голову Бондаренка А.В.



















Міський голова





А.В.Бондаренко



Додатки

2-414 31.03.16 додатки.rar