Статус: Чинне












ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА






Друга сесія







РІШЕННЯ













Від

05.05.2016

2-550







м.Черкаси







<









Про згоду щодо безоплатної передачі у власність територіальної громади міста Черкаси пасажирських тролейбусів







>









Розглянувши звернення ПАТ «АЗОТ» від 20.04.2016 №810-07/20 (вх. ДОЗ №5254-01-19 від 21.04.2016 р.) щодо передачі у власність територіальної громади міста Черкаси пасажирських тролейбусів, відповідно до п.2.1. угоди про наміри спільної реалізації проектів підписаної між ПАТ «Азот» та Черкаською міською радою, згідно зі ст.60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Черкаська міська рада

ВИРІШИЛА:


1. Надати згоду на безоплатну передачу у власність територіальної громади міста Черкаси пасажирських тролейбусів моделі АКСМ-321 виробництва ТОВ «Управляюча компанія холдинг «БЕЛКОММУНМАШ» у кількості 15 одиниць від ПАТ «Азот».

2. Після підписання акта прийому-передачі поставити тролейбуси на баланс комунального підприємства «Черкасиелектротранс», як внесок до Статутного капіталу підприємства вартістю 26760971,00 (двадцять шість мільйонів сімсот шістдесят тисяч дев’ятсот сімдесят одна) грн.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на директора департаменту економіки та розвитку Черкаської міської ради Удод І.І., та постійні комісії міської ради з питань земельних відносин, архітектури, містобудування, реклами та комунальної власності (Савенко О.С.) і з питань житлово-комунального господарства, промисловості, транспорту, зв’язку, підприємництва, екології та охорони навколишнього середовища (Кіта І.М.).




















Міський голова





А.В.Бондаренко