Проект рішення







194-8-рд



ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА



<


















Про перенесення відзначення 730-ї річниці від дня заснування міста Черкаси у 2016 році






>


















Відповідно до п.7 ст. 32 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні, ст. 8 Статуту територіальної громади міста Черкаси, затвердженого рішенням міської ради від 16.07.2009 № 4-1347, зі змінами від 02.06.2011 № 2-545, клопотання секретаря міської ради Радуцького О.Р. від 23.05.2016 № 6537-01-2, у зв’язку з проведенням масових робіт з відновлення інфраструктури міста та вирішення найактуальніших питань, а саме: реконструкції найдовшої у місті Черкаси вулиці – бульвару Шевченка, ремонту доріг, тротуарів, східців, освітлення пішохідних переходів, оновлення зупинок громадського транспорту, поточного ремонту та встановлення світлофорів, реконструкції та капітального ремонту мереж, встановлення нових ігрових дитячих майданчиків, фонтанів та питних фонтанчиків, квіткових клумб, Черкаська міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Перенести святкування 730-ї річниці від дня заснування міста Черкаси на третю неділю вересня 2016 року.

2. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Шевченка Г.Ю. та постійну комісію міської ради з питань сприяння децентралізації, розвитку місцевого самоврядування та громадянського суспільства, свободи слова та інформації, депутатської діяльності, законності та антикорупційної політики, конфлікту інтересів та контролю за здійсненням публічних закупівель (Шевченко Р.В.).



















Міський голова





А.В. Бондаренко










Департамент ОРГАНІЗАЦІЙНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ

черкаської міської ради


Україна, 18000, м. Черкаси, вул. Б.Вишневецького, 36, тел. 36-01-61, ф. 32-20-50,

e-mail: malischuk@rada.ck.ua




Пояснювальна записка

до проекту рішення Черкаської міської ради

«Про перенесення відзначення 730-ї річниці від дня заснування міста Черкаси у 2016 році»



У зв’язку з тим, що на даний час ведуться масові роботи з відновлення інфраструктури міста та вирішення найактуальніших питань, а саме: реконструкції найдовшої в місті Черкаси вулиці – бульвару Шевченка, ремонту доріг, тротуарів, східців, освітлення пішохідних переходів, оновлення зупинок громадського транспорту, поточного ремонту та встановлення світлофорів, реконструкції та капітального ремонту мереж, встановлення нових ігрових дитячих майданчиків, фонтанів та питних фонтанчиків, квіткових клумб, тривають звітно-виборчі збори і виборчі конференції в комітетах самоорганізації населення, вважаємо за доцільне перенести святкування 730-ї річниці від дня заснування міста Черкаси на третю неділю вересня 2016 року.


Директор департаменту





Л.М. Маліщук


Чіркова Т.А. 36-01-60