Статус: Чинне












ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА






Друга сесія







РІШЕННЯ













Від

28.08.2017

2-2340







м.Черкаси







<









Про внесення змін до Регламенту Черкаської міської ради 8-го скликання







>









Відповідно до пункту 1 частини 1 статті 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Черкаська міська рада

ВИРІШИЛА:


1. Внести зміни до Регламенту Черкаської міської ради, затвердженого рішенням Черкаської міської ради від 24.12.2015 № 2-18, а саме:


1.1.Статтю 27 викласти у новій редакції:


«Стаття 27. Попереднє обговорення проектів рішень

1. Секретар Ради забезпечує попереднє обговорення постійними комісіями проектів рішень з усіма додатками, що виносяться на розгляд Ради.

2. Розробник проекту рішення одразу (але не пізніше, ніж за 20 робочих днів до його розгляду з метою прийняття) після візування його керівником структурного підрозділу, відповідального за підготовку, оприлюднює проект рішення через департамент організаційного забезпечення в окремому спеціальному розділі на офіційному сайті Черкаської міської ради відповідно до Закону України «Про доступ до публічної інформації».

Проект рішення для оприлюднення надається розробником проекту в департамент організаційного забезпечення у паперовому вигляді з обов’язковим візуванням його директором департаменту або керівником структурного підрозділу, відповідального за його підготовку, та на електронному носії.

Відповідальність за цілісність та відповідність наданого для оприлюднення проекту рішення покладається на директора департаменту або керівника структурного підрозділу, відповідального за його підготовку.

Всі зміни та доповнення до проекту рішення, у разі їх надходження під час оприлюднення у визначений законом термін, опрацьовуються розробником проекту рішення.

3.Відділ з питань роботи ради забезпечує розміщення зареєстрованих відповідно до листа погодження проектів рішень міської ради з усіма додатками на офіційному сайті Черкаської міської ради та розсилання інформації про нові надходження в базі проектів рішень депутатам Ради в дводенний термін після їх надання у відділ.






Відповідальність за цілісність та відповідність наданого згідно із шаблоном проекту рішення покладається на директора департаменту або керівника структурного підрозділу, відповідального за його підготовку.


4. Зауваження та пропозиції до проектів рішень надаються у письмовій формі та зводяться розробником проекту у порівняльну таблицю, для розгляду на пленарному засіданні.».


    1. Виключити пункти 4, 20 статті 25 Регламенту.


2. Доручити департаменту організаційного забезпечення (Маліщук Л.М.) у тижневий термін створити окремий спеціальний розділ на офіційному сайті Черкаської міської ради для оприлюднення проектів рішень міської ради одразу (але не пізніше, ніж за 20 робочих днів до його розгляду з метою прийняття) після їх підготовки та візування керівником структурного підрозділу, відповідального за підготовку.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на секретаря міської ради Радуцького О.Р. та голів постійних комісій міської ради.




















Міський голова





А.В.Бондаренко