Статус: Чинне












ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА






Друга сесія







РІШЕННЯ













Від

12.05.2017

2-2001







м.Черкаси







<









Про внесення змін до Положень про департаменти та рішень Черкаської міської ради щодо організації роботи із залучення пайової участі у розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста 







>









Відповідно до ст.26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, керуючись ст.40 Закону України „Про регулювання містобудівної діяльності”, у зв’язку із покладенням повноважень щодо визначення розміру пайової участі та підготовки проектів договорів участі у розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури м. Черкаси, враховуючи службову записку департаменту архітектури та містобудування Черкаської міської ради від 24.10.2016 №13863-01-20, а також відповідно до норм Цивільного Кодексу України та Житлового Кодексу Української РСР, Закону України «Про приватизацію державного житлового фонду», з метою впорядкування документів, необхідних для подальшої приватизації державного житлового фонду, Черкаська міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Внести зміни до Положення про департамент архітектури та містобудування Черкаської міської ради, затвердженого рішенням Черкаської міської ради від 20.09.2016 №2-929, виключивши організацію укладання договорів пайової участі замовників в розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури в м.Черкаси з основних напрямків діяльності департаменту та його повноважень, та затвердити у новій редакції згідно з додатком 1.

  2. Внести зміни до Положення про департамент економіки та розвитку Черкаської міської ради, затвердженого рішенням Черкаської міської ради від 11.08.2011 № 3-4 «Про структуру, загальну чисельність апарату Черкаської міської ради та її виконавчих органів» зі змінами від 29.09.2011 №3-153, від 31.01.2013 №3-1587, від 09.09.2014 № 2-68, доповнивши повноваженнями, зокрема, щодо організації укладання договорів пайової участі замовників в розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури в м.Черкаси, здійснення зміни договорів найму неприватизованих жилих приміщень, та затвердити у новій редакції згідно з додатком 2.

3. Внести зміни до Порядку залучення замовників до пайової участі у розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури м. Черкаси (додаток 1 до рішення Черкаської міської ради від 23.06.2011 № 2-621) та до Примірного договору пайової участі замовників у розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури м. Черкаси у разі будівництва (реконструкції) об’єкту (додаток 3 до рішення Черкаської міської ради від 23.06.2011 № 2-621), а саме:

3.1. У тексті слова «департамент архітектури, будівництва та землеустрою» та «департамент архітектури, будівництва та землеустрою виконавчого комітету Черкаської міської ради» в усіх відмінках замінити на «департамент економіки та розвитку Черкаської міської ради».

3.2. У тексті слова «департамент бюджетної політики» та «департамент бюджетної політики виконавчого комітету Черкаської міської ради» в усіх відмінках замінити на «місцевий фінансовий орган».

3.3. В пункті 1.6 Порядку слова «проекту рішення виконавчого комітету про містобудівні умови і обмеження забудови земельної ділянки» змінити на «наказу спеціально уповноваженого органу містобудування та архітектури про надання містобудівних умов і обмежень забудови земельної ділянки».

4. Внести зміни до рішення Черкаської міської ради від 23.05.2013 № 3-1682 «Про структуру, загальну чисельність апарату Черкаської міської ради та її виконавчих органів», а саме:

4.1. В абзаці п’ятому пункту 1 слова та числа «49 штатних одиниць» замінити на «48 штатних одиниць».

4.2. В пункті 5.6. слова «40 штатних одиниць» змінити на «41 штатну одиницю».

4.3.  Затвердити структуру виконавчих органів Черкаської міської ради, штат керівництва міської ради та її виконавчого комітету, загальну чисельність керівництва та виконавчих органів ради у новій редакції, згідно з додатком.

5. Департаменту архітектури та містобудування та департаменту економіки та розвитку підготувати та подати на затвердження міським головою зміни до штатного розпису.

6. Департаменту архітектури та містобудування та департаменту економіки та розвитку підготувати відповідні пропозиції, департаменту фінансової політики підготувати на розгляд ради проект рішення про внесення змін до міського бюджету, перерозподіливши видатки щодо фінансового забезпечення на виплату заробітної плати та нарахувань штатної одиниці з департаменту архітектури та містобудування до департаменту економіки та розвитку.

7. Контроль за виконанням рішення покласти міського голову Бондаренка А.В. та постійні комісії міської ради з питань економічного розвитку, інвестиційної політики, дерегуляції, бюджету, фінансів, тарифів та регуляторної політики (Тренкін Ю.В.).




















Міський голова





А.В.Бондаренко



Додатки

2-2001 12.05.17 додатки.doc